8. mar. 2012

Friendship ♥

Venskab... Der ligger så meget bag ordet, og hvad er et rigtigt venskab? Der er forskellige definitioner på det, og mange af dem er sande. Man ofte hører man at nogle er gået bag om nogle andre også er de uvenner foraltid, så var det bare ikke ægte nok. 
True-friend-ship er en kombination af tro, ven og skib. Det er ligesom en om formulering af tro, håb og kærlighed. Her vil jeg pointere de lyse sider. Nogle af de vigtigste ting er tillid, kærlighed, forståelse, være glad og være sig selv. Der, hvor du bare kan være helt dig selv sammen med dine gode venner. Jeg er glad for alle mine nære venner og de kan bare lyse ens dag op og lægge et smil på læben. Alle har brug for nogle de kan stole på, bede om hjælp hos, snakke med og bare få en til at grine. Sande venner behøver ikke at være dem som varer forevigt, det kan også være dem som du havde et bånd med, men der kom noget i vejen. Men hvis du virkelig holder meget af nogle, så bevar det og fortæl dem eller giv dem komplimenter sommetider. Du får det godt og lyser samtidig en anden menneskes verden op. Venner er noget af det aller vigtigste. Hvad ville du gøre uden dem? Det er ikke en tanke vi ønsker at tænke videre på, så kig ned af og jeg håber at det bringer smil frem :)

Feste til den lyse morgen - med dine venner

Fuld eller ædru? Man kan altid have det sjovt - med sine venner

Snakke, shoppe, chille, se sol nedgangen - med dine venner

De øjeblikke, hvor tavsheden er behagelig - med dine venner

Sige jokes, være fjollet og tænke 'fuck what others think' - med dine vennerPeace, love and harmony. WE LOVE OUR FRIENDS
Håber at I fik lidt at tænke over. Der er jo meget mere bag et venskab, som de små ting og glæder. Det er weekend i morgen og vi skal kun i skole i 4 timer - mum!
God weekend alle sammen - husk at kigge vores blog

3 kommentarer:

 1. virkelig smukt skrevet!! kunne ikke sige det bedre selv. jeg låner lige true freindship :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :) Det gør du bare, er glad for at du kan bruge det!

   Slet
 2. Fantastisk godt indlæg! helt vildt. Lækker blog, kig forbi min <3
  Knus Frederikke
  www.obfashioned.blogspot.com

  SvarSlet