5. apr. 2012

Flammen & Bastian

Som overskriften lyder, var vi nogle piger på Flammen, de Lærke og Sandra kunne desværre ikke deltage, så det var Måtten, Keller, Baungård (Gine) og jeg som tog en lille tur på den velsmagende Restaurant Flammen. Vi kunne ikke vente med at fylde op i vores maver med himmelsk kød, stor salatbar og masser af tilbehør. Det smagte lækkert og det var pengene værd. Efter måltidet, kunne vi nærmest ikke gå og blev nødt til at knappe bukserne op hæh.
Drunk before 6 pm
Sweet as always

Nogle billeder da vi var på vej. Vi elsker vores sweethearts.
En spontan idé vi fik... Om vi ikke skulle tage på Bastian, som er en club i Nyborg, og i går var det 16+ og nogle paradise deltager kom. Det blev overvejet meget og vi havde vores tvivl. Men vi gik med til den, selvom vores to piger desværre blev nødt til at melde fra, så det var kun Gine og jeg som afsted.Så blev der slået hul på vores Bastian-mødom. Derover mødte vi mange af vores venner og veninder. Det var vildt fedt og sjovt. Jeg dansede med et par stykker af deltagerne, delte drinks med dem og fik drinks - så det er jo fedt!
        Vi stod op og var rimelig smadret her til morges, men toast, kaffe, te og appelsiner hjalp på det hele.


På søndag skal vi over til Keller baben også vil der være buffet, som vi bringer med, også skal vi på IBS, hvor Niklas kommer og giver den gas. Det er også første gang for mange af os, der ikke har været der endnu, så det skal nok blive vildt og stikke helt af!
Hvad bruger i ferien på læsere? :)

2 kommentarer:

 1. Lyder som en skøn aften.
  Kig forbi min blog, det ville betyde meget hvis I blev fast læsere af min blog:-)
  http://bycarolinesachmannaagaard.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Har skrevet til dig Caroline :)
   Og tak fordi du er blevet fast læser!

   Slet