11. jan. 2013

Spring/Summer trends 2013

Det nye år er her. Mange ting er nye. Dvs. Ny mode. Her har jeg nogle gode eksempler på noget af den kommende mode. Snart kommer der endnu et eksemplar bare fra S/S 13 runway fashion shows.
Tryk på billederne for links til hvert enkelt item.

Fashion 2013
Butikkerne er begyndt at sælge forskellige kjoler, men jeg vil sige at det er: bodycon dresses, mønstrede, maxikjoler og den lille sorte som hitter mest! Hav små lækre accessories til at style et rigtig festlook.


Fashion 2013
Jumpsuits og et par stiletter kan enhver en tid blive et go til en fest. Denim nederdele og store tomboy shorts kan mikses med alt af den nye mode. Enten brug det til det fremtidige sporty-hot-look, fint eller et mere ala sommerlook med hvide detaljer.
En enkelt eller jordfarvede clutch er et must til et outfit til festerne! 


Sport look 2013
Det sportylook. Vi går længere ind mod drenge moden. Sammensæt en bomber jakke med et par trousers i sort eller monokrome mønstre. Det fede ved looket er, at det kan bruges som et casual look, pumpe en fest op og selvf bare bruges til et feminint outfit med strejf af tomboy.

God weekend søde læsere!

5 kommentarer:

 1. Smukke smukke ting :-) Jeg har en konkurrence kørende hvor du kan vinde en smuk ring fra Katja Jaeger til en værdi af 1295,- Kig gerne forbi og deltag hvis du har lyst! http://www.stine-ebbesendahl.dk/2013/01/konkurrence-katja-jaeger.html

  Knus Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have!
   Vi kigger forbi :D

   Slet
 2. Sikke nogle dejlige items du har fundet søde Anna!

  www.simonie.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar Simone!

   Slet
 3. Fede collager ;)
  www.confessionsofabeautyfreak.blogspot.com

  SvarSlet