23. feb. 2013

Prag 2013!

Så er Anna og jeg på dansk jord igen, eller rettere sagt, vi var hjemme torsdag aften. Jeg kan slet ikke beskrive hvor dejligt det er at sove i min egen seng igen! Kender I det? 

Nå, men Anna og jeg havde en fantastisk fed tur til Prag. Det hele var super fedt! 
Vi landede i Prag søndag morgen omkring kl 6, vi tjekkede ind på vores hotel og tog en (lang) lur, efter den lange bustur. Efter et par timer på øjet drog vi med metroen mod centrum og her blev dankortet flittigt brugt. Indlæg omkring vores lækre ting kommer soon! 
Her brugte vi mange timer og endte på en lækker restaurant og drog derefter hjem på hotellet. Igen tog vi en time på øjet og gjorde os derefter klar på en tur i byen. Intet mindre end et diskotek med 5 etager, med voldsomt mange trapper. Det var for fedt! Vi var også på et andet diskotek "Roxy" hvor vores kære ven KESI optrådte og fik lavet en god stemning. At gå i byen i Prag er for nice!
Dog var ens krop meget brugt til sidst efter at gå i byen hver dag, komme hjem omkring kl. 5, sove til kl. 11, videre på opdagelse til omkring kl. 19, tage en lur til omkring kl. 21 og derefter videre i byen igen. Puha!


Resten af vores dage forløb med masser af shopping og opdagelse på egen hånd. Det var super fedt! 
Den eneste ting der var for at sige det, pisse træls, var at Anna og jeg begge to fik en bøde. (Suk) Vi havde dagen da vi kom, købt en metro billet på 3 dage, så vi kunne køre uafbrudt, dette udløb d. 19, og d. 20 bliver vi stoppet nede i metroen og må hoste op med 800 koronaer, hvilket svarer til omkring 250 kr. Heldigvis relativ billigt sluppet, men super nederen penge at tabe på det. Efter vi fik surmulet lidt, tog vi mod centrum og brugte nogle flere penge, som et slags plaster på såret ;-) 

Her er nogle af de billeder der blev taget. Enjoy!

4 kommentarer:

 1. Rigtig fine billeder og fed hat. Prag er en smuk by :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak!
   Prag er super smuk og lækker by, ja! :-)

   Slet
 2. Ser SÅ godt ud! :) Kys <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaa, det var også super lækkert!! :-))

   Slet