18. okt. 2013

UGENS TWIST

Godmorgen de damer. Meget anderledes ugens twist. Det er igen min feministiske side, som titter frem, - tag godt i mod den! Men vi synes alle sammen, at kindben, kraveben, kavalergang osv er åh så charmerende og lækkert. Derfor siger jeg SHOW IT! Pak jer ind i en sweater som ikke helt dækker kravebenene. Tag en langærmet kort trøje på, som måske viser lidt af jeres hofter. Bh? Behøver vi da ikke! Start weekenden godt ud og samtidig fri. Fuck om det ikke er sommer.Vi kan stadig vise os lidt frem. (Ikke så meget som billederne) Men det er for at vise, hvor lækre vi er. Og det er ikke kun fordi vi går efter det skinny-look. Vi piger kan sagtens vise lidt skin uden nogle skal beklage sig, om vi er for spinkle eller kraftige. 
Kvindekroppen er det smukkeste. Lets celebrate and show it!


★  Nyd resten af jeres ferie / God weekend til jer alle ★☆

3 kommentarer:

 1. Dejligt indlæg med fokus på kroppe! :D Jeg synes faktisk ikke, det er så charmerende at dække kavalergang, men kraveben og ryggen er derimod meget mere lækkert, og samtidig er man dækket mere til, frem for at man viser kavalergang - men hver sin smag ;-)

  SvarSlet
 2. Super indlæg.Jeg elsker at have bar ryg, synes det er så pænt, så har et par toppe og kjoler med dyb rug udskæring <3

  SvarSlet
 3. De har så ret de damer! Glemte helt om vores smukke rygge :(
  Åh ja kavalergang er sådan lidt misvisende, men bare kvindekroppen <3

  SvarSlet