3. nov. 2014

Blue Mountains

For en uge siden gik turen til Blue Mountains, som var et godt stykke fra hvor vi boede med transport. Det tog meget af vores dag så vi valgte at købe ExplorerBus (40$), som kører denne rute, hvor du kan hop on/off og se de forskellige seværdigheder i byerne i området. De kendte byer er Katoomba og Leura. Der er mange flotte steder, som består af vandreture længere ind i skovene, hvor der er smukke vandløb/vandfald, flotte træer/planter og naturlige omgivelser og de mest betagende udsigter over bjerge og landskaber. 

Her er kortet man får med Explorer Bus over BM. Under billederne har jeg skrevet om stedet og nummeret, så I kan følge med:
Vi startede med at stå af ved nr. 8, hvor vi gik et stykke gennem skoven for at komme hen til Katoomba Falls. Det er noget af det smukkeste, med en gudesmuk udsigt og vandfald.
 Udsigten fra Honeymoon lookout stop. nr. 15
Stop 14: De populære "Three Sisters" fra Echo Point, Ganske enestående naturfænomen.
Stop 18: Udsigten fra Gordon Falls

Vi var også ved stop 11+12, hvor der er lookouts og flotte udsigter. Men vi nåede ikke så meget, fordi transporten til BM tog alt for lang tid. Men Leura er også en flot gammel landsby, som gemmer en masse. Og man skal helt klart gøre et visit! BM er et must, når man tager til Sydney. Mange steps fra storbyen med frisk luft og naturlige omgivelser. Et tip er at stå tidligt op, for det kan tage 2-3 timer, hvis du bor tættere på Sydney at komme hen til Blue Mountains mha offentligt transport. Eller bare have mindst 6 timer, så kan du nå rundt ved alle stederne. Praktisk fodtøj og tøj. Mange vandflasker og mad med på turen selvfølgelig. Solcreme (!) og alt andet praktisk til en god vandretur. Senere på ugen vil der komme et indlæg med en masse billeder fra turen, I ikke har set. Så der vil komme flere billeder denne vej!

Please translate my trip to Blue Mountains, Sydney for a guide and experience from the trip!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar