8. dec. 2014

Things not to eat on a date

Vi har alle det lidt i bagtanken, men hvad skal vi egentlig helst undgå på en date? Her er nogle forslag:
1. Tacos/spaghetti: Retter, hvor kødsovs er involveret. Det kan ende på dit tøj, om munden og er meget knasende.
2. Sandwich/burger: Subway, Burger king eller andet, hvis I bare skal have en lille snack på vejen. Hvorfor? Fordi når du tager en bid, så hiver du samtidig ekstra salat, kylling og resten af sandwichens indvolde ud, så det hænger ud af din mund. Mmh charmerende.
3. HVIDLØG: Enten hader man det, ellers så elsker man det. Men på en date er det ikke altid lige lækkert, at ens gab stinker af hvidløg. Hvem vil kysse det? (Medmindre han selv bestilte nr. 24 hvidløgsuppe med hvidløgsbrød med ekstra aioli. Så sig: "Ditto").
4. Spicy retter: Turn off, hvis du begynder at snotte, dine øjne bliver våde og du skal tørre panden af med servietten, fordi maden er hottere end dig. + Vi vil jo ikke ende på toilettet...

Alle billederne er fra Google

5. Hummer/rejer: Ingen nye fyre vil se dig rive benet af de stakkels døde skaldyr. Og du skal faktisk bare holde dig fra retterne, hvor du skal bruge dine beskidte grabber. Vi vil jo gerne vise, at vi godt kan være lidt feminine.
6. Salatblade/spinat. Ja sandt, vi kvinder bestiller ofte en sund salat. Men pas på, at dit smukke gebis ikke tiltrækker små stykker grønt. Mmmh leftovers.
7. Spareribs/kyllingvinger: Puha en killer. Det grisser meget, uanset, hvordan du spiser det + det sidder fast mellem dine tænder. Spis det helst derhjemme. Alene. 
8. Hotdogs: En mindre ting, men kan vi lige understrege ikke at spise noget ala det på første date, om det så er under en fodboldkamp. Det er messy og dressingen og bare nej.

Konklusionen er faktisk, at vi bare skal holde os til kaffen, fordi alt mad kan uheldigvis ødelægge vores chancer. Ej jeg laver sjov. Overvej disse tips, og ellers hav det sjovt og undskylde. Han er heller ikke perfekt.

Tips: 
- Spis roligt, intet skal forhastes. Snak, lyt spis, drik, repeat.
 Tjek menuen på caféen/restauranten inden, hvis du ved navnet på det.
 -Efter nogle bidder at skylde munden roligt med vand og rense dine tænder. 
- Spørg om de anbefaler noget, så kan du se, hvilken prisklasse de retter sig efter også.
- Der anbefales en god steak eller fisk, fordi det er easy, samt et glas vin til at berolige nerverne med.

Håber at I kunne lide dette indlæg. Der vil komme flere, hvis jeg ser meget positiv respons, eller keder mig og gerne vil uddele lidt af mine ikke så erfarne tips.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar