3. mar. 2015

Day 3 and 4 in Fiji

Fortsættelse fra min Fiji tur, læs første part her: "The first days in Fiji"

ONSDAG 
Vi ankom til Blue Lagoon, og der var så smukt! Vandet var klart med lyst sand, bjergene var så grønne, alt det botaniske var smukt, poolen var lækker, alt var fint og specielt maden var så god!! Vi fik bord buffet til aftensmad, hvor der retterne er på bordet. Det var indisk/krydret mad, hvilket er mega lækkert - altid godt at smage noget forskelligt. Vi var sammen med to tyske piger, som vi mødte på færgen første dag. Efter aftensmad var der gamenight, hvor vi ironisk nok hed "Snowangels", og blev en stærk nr. 2 (selvom vi godt kunne have vundet). Vi boede på værelse pigerne, nogle tyske drenge og en fra England. De var alle sammen meget søde og sjove! Det var et godt rum vi kom i, vi snakkede til langt ud på natten.
 Odense, Denmark
 Bord buffet med indiske retter
Tilbage til vores værelse

TORSDAG
Denne morgen stod jeg tidligt op efter en udsøgt nattesøvn. (Safe Landing Resort var meget varmt uden AC). Selvom jeg kun havde fået få timers søvn de sidste to nætter, kunne jeg ikke modstå at tage en løbetur på stranden. Solen var desværre oppe, så det var meget varmt, men himlen var så fin og der var utrolig udsigt. Blue Lagoon er et ferie smukt resort, hvor de fleste kommer for at snorkle, hike, bade og slappe af. Meget stille og roligt. Efterfulgt af strand, pool, pakning så var det tid til at drage mod Barefoot Island, hvor tre af de tyske drenge også skulle hen. 
Fra løbeturen

Barefoot Island er også en smuk (det er alle øerne), naturlig og sandet ø med en smal bredde. Solopgang på den ene side og solnedgang på den anden.  Sammen med vores tyske venner slog vi kokosnødder, svømmede og hikede op til et bjerg, hvor man kunne se en pæn udsigt af solnedgangen, det var desværre lidt overskyet og på den anden side af bjerget så vi denne kæmpe byge som var over os. Før vi vidste af det, begyndte det at regne - og derefter styrte ned. Vi havde alle vores mobiler, kamera og andre tech ting med, men vi fandt ly ved et halvtag, hvor vi 10 mennesker stod og ventede. Det var spisetid, så vi skulle tilbage snart, selvom der stadig var lidt lang vej hjem, men regnen holdt ikke, så vi løb hjem. Vi kom drivvåde tilbage haha - vi fik ikke engang set solnedgangen. Efter aftensmad, snakkede vi fast og løst om Tyskland, Danmark, forskellene og om vores liv. Natten blev tilbragt i vores privat hytte som var en sød hytte/telt. Der var nogle lamper udenfor, så vi kunne se junglen fra vores seng, virkelig ubeskrivelig flot, ville ønske I kunne se det!
 Vores hytte
 Inden stormen
 Flot udsigt
 Tyske venner
Mia og jeg 

Fredag og lørdag kommer i morgen. Håber at I har det godt derhjemme <3 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar