30. maj 2015

Sunny Noosa

Noosa med Sofie var rigtig lækkert! Og vi var rigtig heldige med vejret, fordi det er ved at blive koldt og ikke lige strandvejr længere. 

Fredag tog vi på stranden lige efter vi ankom. Der var skyfri himmel og rolige bølger. Efter en afslapning lur, ville vi surfe, men der var ingen store bølger den strand vi gik til, så det blev kun til lidt padling, og derefter slappede vi mere af og havde tøseaften på hostellet "Noosa Backpacker Resort", hvilket var intimt og hyggeligt.

Lørdag valgte vi at tage turen rundt om Noosa National Park, eller der er forskellige ruter, men vi tog turen rundt om kysten samt track no. 5 længere ind i parken. Udsigterne var virkelig smukke, flotte bølger, klipper, træer og natur. Vi så en vild koala sove på et gumtree og en kænguru hoppe afsted - hvilket er meget sjældent. Vi havde rykket til "YHA Noosa Halse Lodge", som er ret større og der er meget gang i den, hvilket kun er sjovt. Sofie og jeg snakkede med nogle af de andre. Vi tog også en tur og gik kun efter is også hjem lidt efter. Vi var trætte og orkede ikke noget haha.

Søndag var det shoppe tid. Vejret var ikke det bedste senere på dagen. Planen var rigtig at tage til Eumundi markedet, men det er nu kun om onsdagen og lørdagen, hvis nogle er intra i det. Det skulle være et rigtig godt marked med ALT! Også havde vi også dansk hygge tid med en dansk/australsk veninde vi mødte i Noosa. Alt i alt en sjov og hyggelig tur. Noosa er i hvert fald et stop alle burde tage, når de kommer til Aus.
Noosa Main Beach
Little Cove
Laguna Bay
Noosa Main Beach
Koala i det vilde 
Surfers
Tea Tree Bay
Ved klipperne
Oppe på bakken til Hell's Gate
Hell's Gate

Håber at I kan lide billederne <3 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar