13. jun. 2015

10 skønheds tips inden sengetid

Jeg har læst nogle artikler og inspireret til at lave et indlæg om nogle ting som er gode at gøre inden sengetid! Det bliver dannet til små vaner, som man gør til dagligdag. Vi alle har vaner/regler/ritualer, som vi må udføre for at nå til et step. Her er nogle gode tips inden du går under dynen, som vil hjælpe dig og gøre dig smuk. 
Source: Google

1. Moisturize dit ansigt med en god nat creme inden sengetid hver nat. Det bliver det bedste for din hud efterhånden og fremtiden. 
2. Vand er det vigtigste gennem dagen. Og specielt skal din krop bruge af vand til rense kroppen på. Drik derfor mindst et glad vand inden sengetid, så din hud er  efter en god nats søvn.
3. En god nats søvn består af mindst 8 timer. Men hvem er jeg til at sige det. Jeg får gennemsnitlig 7 timer, men førhen kun 5-6 timer. Sæt alarmen så du kan få mindst de 8!
4. Altid rens make up'en af. Selvom I er trætte efter en bytur, så tag en renseserviet og fjern det hurtigt. Din hud og porer skal trække vejret gennem natten og være ren. 
5. Sov med flettet hår eller en lav hestehale i stedet for en høj knold. Det er bedre for håret og samtidig får du ikke dit hår i ansigtet, hvilket kan fedte huden. Så kan du også vågne med flotte naturlige krøller. 
6. Brug en øjencreme inden sengetid og når du vågner for at beskytte det følsomme område ved dine øjne. 
7. Smør dine læber ind i en god læbe pomade, så de er klar og fugtige.
8. Sov på ryggen de damer, det er bedre for at forhindre permanente rynker. 
9. Skriv en lille liste over ting du skal nå i morgen. Så behøver du ikke at bekymre dig om at huske dem. 
10. Sov med sengetøj af satin, det er både lækkert, dit hår vil ikke lave knæk og din hud vil blive rynkefri. Du kan også bruge satin stoffet til at vikle om håret, hvis du har sådan et headband, det vil ikke gøre det uglet. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar